Skip to content

Почина големиот Диего Армандо Марадона

ГАВАЗОВА СТАНА ИНДИЈАНКА

Концерт на маестро Симон Трепчески на „Деновите на македонска музика“

Пере од Нокаут стана татко по третпат

Никола Зацески ја промовира првата песна „Срцето мое тука чука”

Српски медиуми: ЗАЕВ ЏАБЕ ЈА ПРОДАДЕ ДРЖАВАТА, срушени му се соништата

ППФМ со поддршка од АМС им помага на клубовите со младински школи

„Корона забава“ – Гавазова облече кратко фустанче и високи потпетици и заигра

Извештајот за преземените мерки од општина Битола, предизвика најразлични и спротивставени дискусии

Љубовта е егоизам во пар
Каде има сила, нема правдина
Крушата под круша паѓа
Љубовта е мудрост на лудиот, а лудост на мудриот
Коски нема, коски крши (јазик)
Питомо јагне од две мајки цица
Страв, лозје чува
Три пати мери еднаш сечи
Убавиот збор и железни порти отвара

Забава

Фото вест

„Корона забава“ – Гавазова облече кратко фустанче и високи потпетици и заигра

Македонската фолк-пејачка Сузана Гавазова е една од најзгодните жени воопшто на македонската сцена. Нејзината кариера е на пауза поради пандемијата и забараната за

Радио Безистен

радио за битолчани

Радио „Безистен“ работи во екпериментална фаза и моментално во својата бета верзија нуди широк дијапазон на исклучиво македонска музика, а во нарениот период до своите слушатели насекаде во светот ќе понуди разноврсна програма во вид на вести, реклами, дебати, интервјуа, утрински и ноќни програми и уште многу други емисии кој ќе бидат уживање за радиските сладокусци.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

bezisten 2020