Министерот за прашања на борците и инвалидите во Владата на Федерацијата на БиХ, Салко Букваревиќ почина денеска од последиици на новиот коронавирус на Клиниката за пулмологија во Сараево Тој десетина дена бил хоспитализиран откако тестирањето покажало дека е позитивен на Ковид-19. Здравствената состојба на Букваревиќ се влошила во понеделникот, аContinue Reading