IN MEMORIAM: Почина Петре Лозановски КУБУРА

По кратко боледување, почина истакнатиот Македонист и претседател на Здружението на граѓани Кољаничко Комитски Војводски Чети – Скопје и учесник на Илинденските Маршеви ПЕТРЕ Лозановски-КУБУРА. Вечна ти слава! Почивај во мир!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *