Бугарката Радина Думанјан го запали Фејсбук

Убавата докторка Билјана Захариева Василева (Радина Думанјан) од серијата ,,Украден живот” која се прикажува на ТВ ,,Алфа” , деновиве објави фотографија на нејзиниот Фејсбук профил на која ги истакнува нејзините долги нозе и измами воздишки кај припадниците на машката популација и речиси 2000 лајкови. Таа е една од најубавите и најпопуларни бугарски актерки, има 30 години, родена е во Пловдив и по дипломирањето работи во Драмскиот Театар во Пловдив. Добитник е на наградата Икар, како актерка во подем.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *