Секси поза и гола нога

Елена Велевска знае како да го привлече вниманието на своите  повеќе од 27 000 следбеници на социјалните мрежи.

Некогаш тоа е со песна, некогаш со провокативни фотосесии и фотографии, некогаш со некој цитатат за животот…

Иако неодамна влезе во петатта деценија од животот, за фолкерката годините се само бројка.

Многумина ќе се согласат дека таа изгледа секси и заводливо и за своите години, а тоа го потврдуваат и фотографиите на социјалните мрежи каде пејачката често знае да ги истакне своите атрибути.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *