Двојникот на Тоше од Нови Сад го основа ,,Тоше Проески трибјут бенд”

26 годишниот Андреј Дориќ од Нови Сад кој се прогласи за двојник на Тоше Проески поради неговиот изглед и физичката сличност со нашата музичка икона, формирал свој трибјут бенд во негова чест.

“Тоше Проески Трибјут бенд” својот прв настап ќе го има на 12-ти ноември во еден новосадски клуб. Како што наведуваат од клубот поради пандемијата е ограничен капацитетот на присутните.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *