Фото вест: Битола Среќна Нова 2021 и само храбро, немој да бидите КОДОШИ !

Герила во Битола на НОВА ГОДИНА

Народот вели #НебидиКодош

 ЦЕЛАТА Битола – по влезови и згради излепени со предупредувачки пораки БИДИ СОВЕСЕН, НЕ БИДИ КОДОШ !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *