Атиџе за првпат во животот слави роденден и дува роденденски свеќички

По повод 57-миот роденден на Атиџе, нејзината најверна пријателка со која заедно одат на шопинг пијат кафе Сузана Турунџева и приреди вистинско изненадување во еден од скопските локали-Light Caffe…

Во описот на видеото на кое и пее „Happy bithday“ на Атиџе Муратова таа напиша:

„Кога некој за првпат во животот слави роденден и за првпат дува роденденски свеќички заслужува (минимум) тродневно славење.

Денеска правевме генерална проба, а утре продолжуваме… Ќе видите каде.

Среќен 57ми роденден мила Атиџе“

1 Comment

  1. Бравооооо!!!💖👏👌🏼👍👏🍀🎶🎂🎊🍾💐

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *